Headache

Sån huvudvärk, den nya snabbare Alvedon verkar inte vara så mycket snabbare... Hade jag kunnat hade jag sjukskrivit mig resten av dagen. Men vem ska då hålla butiken öppen...?

Är så less och ledsen att varje dag få höra och ta emot utskällning om att kunderna inte får sina glasögon. Tänkte inte att jag skulle skriva ut det på nätet, men det tar ner hela mig. Vet att kunderna inte är arga på mig, men det börjar bli tungt nu..


Städtant.

Bytt sängkläder, dammsugit, tvättat, städat toa, damm torkat, handlat, gått med soporna. Dame in good!! Och tränat på det ;)


Yummie in my tummy

Lön igår betyder MAAAT idag. Så gött med mat i kylen.

Fan skulle köpt köttbullar också...


Late update

Lite snabb update om Skellefteå och midsommar då. Efter att först ha varit skeptiskt med ändrat mig så såg jag fram emot ett litet äventyr. Och det var ett bra äventyr, träffade nya trevliga människor och nya upplevelser och saker. Så ditt åker jag igen utan problem :) vi var i Chris stuga från lördag till söndag, super fint och i ett jättemysigt område.


Woooop torsdag imorn, och då är det bara liiiite mer än två veckor till semester :D längtar ihjäl mig!

Alltså mina grannar bankar så mycket i golvet att jag snart tror dom faller igenom?!


Lite road trippp

On the road! Skellefteå watch oooout!!


Träningsvärken från helvetet

Vet ni vad!? Igår kom Christopher hem från sin övning i skogen, hela en dag tidigare än vad jag trodde. Hihi så min tisdag fick en väldigt bra överraskning. Jag hade räknat med att han skulle komma ikväll så hade planerat in en promenad med Ida, så jag skulle hinna träffa henne innan midsommar. Eftersom att C har sitt ps3 hos mig hann han spela lite under min promenix.

Alltså jag har sån träningsvärk, är verkligen öm och har ont i bröst. Haha så kan det gå. Plus att jag hade legday igår så har även lite värk i glutes, men inte lika mycket som jag trodde och det är jag glad för. Haha var dock helt slut både innan under och efter promenaden. Men är glad att hon släpande ut mig, vill få ihop 2 pass på mina träningsdagar.

Gjorde valet att inte träna idag, skulle då ha tränat på morronen, har sån träningsvärk och eftersom vi åker till skellefteå över midsommar vill jag kunna röra mig och njuta av helgen utan att vara stelare än stelast. Back in track igen på söndag eller måndag tror jag. Nu bara en timma kvar innan jag slutar, och med bara en jobbdag kvar till midsommar och en hel helg med ledig tid. Me likey ;)

XO


Jun. 17, 2013

Min kvälls promenad fick ju inte riktigt det resultaten jag ville. Började med att jag efter ganska (ok, väldigt) korttid kände mig kissnödig. Och när man promenerar och känner ett ständigt obehag är det inte särskilt lätt att tänka "jag slutar tänka på det så går det över" eller "jag håller mig" för jag kan berätta att man tänker inte på något annat! Fick panik och frågade om jag kunde komma och kissa hos Ida, var såklar ok, dock började det spöregna så kunde lika gärna vända. Hade ju inte hunnit så långt. Så dagens kondition blev lite si sådär, men fick bra puls under gympasset. Och en liten promenad är alltid bättre än ingen.

Idag har jag ätit väldigt hjärtlig mat, slängde ihop allt det lilla som fanns i kylen till ett litet kok ihop, blev gott som bara den. Sen det lilla som fanns till kvällsmål, vääldigt smarigt. Turk yoghurt, 2 passions frukter och kokos.

<3


En del av mitt hjärta, en stor del.

Petra, min fina Petrabus. Ibland slår det mig hur jag verkligen älskar denna kvinna! Och framför allt, hur stark hon är. Finns ingen som henne, och det menar jag verkligen. Finns ingen som är lika stark som henne. Hon och jag är lite av samma skrot & korn. Vi hör ihop. Hon vet hur min lilla hjärna tänker och när jag pratar med henne får hon mig på rätt väg igen. Kan prata två timmar i telefon och säger "vi hörs" ja det går 20sek innan jag bränner iväg ett sms... Med Petra, pratar jag extra högt, skrattar högst, både med och ibland åt henne ;) jag fylls av en bubblande känsla att jag inte ska hinna säga allt till henne och då har vi pratat varje dag hela veckan. Men framför allt så kan jag se på Petra och veta att hon är min Petra. Världens Bästa Petra.


Äntligen är första arbetsdagen på veckan klar!

Äntligen börjar den här arbetsdagen lida mot sitt slut, ingen är gladare än jag för det! Något som jag börjat gilla på jobbet är att dra av kvittot riktigt aggressivt för det blir sånt skönt ljud då. Haha jupp, jag är störd.

Nu laddar jag upp med en PWO sen ska jag köra mage mage mage mage massa mage och sen bröst + triceps. Längtar till min sena kvälls prom, tror luften är riktigt skön nu när det regnar hela dagen. Gäller dock att ladda med allergi piller annars kommer det inte bli så kul.


Envy you

Mycket avundsjuka idag... Men jag är så jävla avis på alla karlar som får sova och dela tält med min karl. Det vill ju jag göra!


Only ink in my head

Söndag och tidig kväll, jag sitter och bokstavligt plågar mig igenom ett avsnitt av 'best ink' blir så jävla förbannat avundsjuk på alla som får tatuera sig. Sitter och tänker på vilka färger jag vill ha, vad jag vill ha, hur jag vill ha det placerat osv. Buhuu vill tatuera mig nu. Är desperat efter ljudet från maskinen och känslan av nålar som kör i huden.

Sitter och funderar på om jag ska hyra nån film eller se Wallander som går på tv och om jag ska köpa glass eller inte...svåra frågor och svåra beslut ;) men det är ju söndag, och söndagar förknippas ju lite med sötsaker. Man måste ju trösta sig att helgen är slut :( och få energi till veckan som kommer. Det är väldigt skönt att det är kort vecka, vet inte hur jag skulle överleva annars.


Nej nu är pausen slut, tillbaka till mitt lidande ;)

XO


Min farmor Karin

- Ditt hjärta som klappat så varmt för de Dina ögon som vakat och strålat så ömt Har stannar och slocknat till sorg för oss alla Men vad Du oss gjort skall aldrig bli glömt -

18/12 1929 - 10/11 2011
Tänker alltid på dig.



#girlswithsleeves

Jag vill bygg på min arm, nu nu nu!!!!!! Men vet inte hur jag ska få råd. Vet att det inte kommer bli förenst in på hösten. Men jag vill gå med min arm klar nuuuu. Fan så jag längtar och såååå fin min arm kommer bli.


Försvinn nu!

Det höll inte i sig, imorse var dom här igen... Den här gången var det en thailändsk pappa som vill misshandla sitt barn. Och vi hittade barnet för att det satt i bilen som dom parkerat på våran gård. Och ett massa bråk efter det.


130613

Dom senaste veckorna har det blivit mest utomhusträning, nån promenad nån joggning runda men inte alls något seriöst. Igår fick jag däremot lust att köra lite gym, så slängde i mig en pwo och rivde av ett rygg-bicep pass. Känns i mina vingar/filéer idag! Sen träffade jag Ida en sväng och fick fina presenter hihi she know's me to good ;) nu ska jag slänga i mig lite snabb middag sen väntas prom med Sandra, hoppas det inte börjar regna bara.

Förresten igår var första gången på två veckor typ som jag inte hade någon mardröm. Mönstret har sett ut så att varje natt jag sover utan C har jag mardrömmar men inatt släppte det! Känns skönt att inte längre behöva vara rädd för att somna. Det vill säga om det håller i sig.

Nu slänga på sig tights och kasta i mig min icket lyxiga middag.

XO


Nighty night

Sov dags, men jag tänkte försöka vara vaken så länge det går. Så jag är riktigt trött. Orkar inte flera mardrömmar, läskiga ljud, folk som låter, mörkret... Mardrömmar som kommer tillbaka så fort man sluter ögonen och försöker sova. Pulsen som blir galen och fantasin som skenar, tror hela tiden att det står någon och bankar och skriker utanför mitt fönster. Behöver min trygga karl vid min sida som jagar bort alla nattdemoner och spöken.


My big love

I lördags gick vi på soldatbal jag och min älskade. Mycket nya människor men väldigt kul iaf! Var kul att få gå på bal, det känns så speciellt. Hade väl ca 10 000 minus poäng bland vett & ettiket men tror inte det var nån som märkte nått ;)


RSS 2.0