Annoyed to the bones.

Jag blir galen när någon säger dom här orden, vet inte vad det är men blodtrycket stiger direkt och arg-julia kommer fram.

Misströsta, säger dom på arbetsförmedlingen till mig. Är det några jag inte litar på är det väl dom.

Missunnar, när man äter och på nått sätt måste harkla sig samtidigt. Då kan det låta så här "ingen missunnar dig maten"

Morr.



Just nu: livets krydda.

Idag fick jag morfinliknande hostmedicin av doktorn. Hoppas på resultat, är däremot lite rädd att bli konstig av den... Tur att jag är ledig idag.


I min lilla bubbla.

Att jag är pappas flicka är det inget snack om saken, jag ser upp till han och han har all min respekt. När jag är hemma i byn så blir jag på riktigt den lilla flickan som älskar att leka med barbie och följa med pappa på alla hans äventyr. Okej, idag leker jag inte med barbie men jag tar nästan alltid en runda bland gamla grejer för att se om jag kan hitta nått jag vill ha eller om det finns något jag kan använda idag. (vi har ett stort förrråd med massor av grejer det är roliga att rota i, ingen i min familj gillar att kasta saker... det betyder att vi har en del.) Idag har jag och pappi gjort palt, det gick så bra för oss! det kommer nog ta ett tag innan vi är uppe i farmor kvalite, men med tanke på dagens resultat är det inte långt ifrån. nöjd tjej!
Jag är alltid bara här över en helg och på söndagar är det alltid lika jobbigt när man inte vill åka tillbaka till verkligheten. Här är man som i en liten bubbla och allt är så bra.


Dazed&confused..

Den här förkylningen/sjukdomen ger aldrig med sig. Är så less. Nu är det bara hostan kvar, men för mig är den det jobbigaste. Och nu har jag fått så ont under bröstet/ början av revbenen, är det lungorna?! Allt jag gör resulterat därför till en smärtsam rörelse fast det egentligen är nått helt vanligt. Som att andas. Och med hostan gör det så j-vla ont. Mamma tyckte jag skulle åka till akuten... men är det verkligen så seriöst? Jag avvaktar iaf ett tag till..



it's always sunny in Philadelphia (Luleyo)

Under den här veckan när jag har varit sjuk har jag såklart längtat bort. och efter att ha kollat på foton och drömt mig bort så längtar jag till turkiet, alanya. att stiga upp i värmen på morgonen, köpa färska jordgubbar på väg till stranden, bada bland vågor. njuta. åhh.


Free you mind

Just nu känns det som att jag aldrig kommer bli fri den här jävla hostan. Är mer än måttligt less. Imorgon ska jag testa jobba första gången sen lördag då det hela startade...(måste verkligen ha skrämt alla i min väg med min sjukt hesa röst, var tilloch med rädd för mig själv)


Lou Lou.

Jag gillar mitt jobb, om man kan kalla det jobb. Idag har det varit mycket att göra, inte stressigt bara saker som måste göras. Höll på att glömma stänga och räkna kassan... Jag som egentligen är stressad idag. Hem, fixa och trixa innan jag kl 19:00 ska vara och fira min syster. Observera att jag tog 18:15 bussen från stan. Men att komma sent är ju lixom lite av min grej...;)




How to love?

Jag älskar att skratta.


Come on Barbie let's go party!


första i första tvåtusentolv

Det nya året har infunnit sig, jag firade på bästaste sätt med några som står mig närmast. Just nu har alla olika nyårs löften om att bli smalare och rikare eller sluta med diversevanor. kan inte direkt påstå att jag har något nyårslöfte, det brukar hålla i ca två veckor sedan glömmer jag vad det var jag hade lovat... det här året ska bli lika bra som det förra, och bättre, om det är möjligt. 2011 har gett mig så mycket som jag aldrig kommer glömma.
studenten
alanya resa med mina tjejer
en liten systerson
en utbildning med jobb
en flytt
alanya resa för att träffa familjen 
en underdunder bra sommar
och så mycket mera, så mycket kärlek med dom som betyder mest.  


RSS 2.0