Förbannade ananas.

Det brinner i min mun! Tänkte vara lite fräsch och äta resterna av en färsk ananas efter lunchen. Men jag är tydligen ganska allergisk mot ananas, det brinner och svider och känns som att mina läppar är svullna... Kul att jag ska jobba och träffa människor den här helgen. Varför lyckas alltid jag med sånt här?!
Jag har alltid älskat ananas och aldrig märkt nått problem med det. Det var första gången för några veckor sen då jag åt lite i en sallad och jag fick världens munblåsa på läppen :( vågar inte kolla mig i spegeln nu, är rädd.


This is my energy.

Idag kände jag hur solen värmde, önskar att jag fick vara ledig en sån här dag. Hoppas på påsken istället! Nu ska jag jobba men jag längtar redan till kvällens spring tur trots att jag har sjuk tränigsvärk i ben. Nu kör vi! Hmm funderar på att ta en helg som träningsläger med en massa kondition och cirkelträning, någon som är sugen på att haka på? :)


you gotta do it bitch.

Måndag imorn och jag har sovmorron, bättre start på veckan får man leta efter. hoppas jag orkar stiga upp i lagom tid för en liten runda innan jag börjar jobbet. just nu är jag super taggad, skulle typ kunna fara ut och springa en sväng nu. men det är jag för mörkrädd för. tar nya tag på måndag.
åh vad kul! det här ska bli, känner mig verkligen så glad över att jag fått min inspiration tillbaka. jag älskar att träna, det är egentligen ett stort intresse för mig. men jag tappade all inspiration, motivation och intresse för träningen ett tag sedan. då var det en liten störning med mat som kom över mig, och jag ville inte förtsätta med träningen för att det var så många som klagade på att jag inte tränade och då ville jag inte. ville inte att dom skulle ha rätt.  men nu känner jag mig på gång, den har hittat tillbaka. och jag har fått ett litet mål med träningen. första gången jag började med träning var det att jag vill kunna springa vår ruset, och jag gjorde det, med hjälp av pappa, malin och att jag började på inpuls. nu har jag ett annat mål, det har också med jogging att göra och jag vet att det är way over the top. men jag ska göra det bara för att göra det. är så sugen!

arghh

blubbb, vad less jag är. känner på mig att jag inom kort kan bli riktigt irriterad och spricka.

Happy thoughts.

Förra veckan var den tyngsta på länge. Jag var trött, less och rädd att den där pressande känslan skulle stanna kvar och bli värre. Gå överstyr, istället har den blivit mindre och mindre. Nu har det gått en hel vecka, en bra vecka. En fnittrig vecka.

- att jag igår skrev på anställnings kontraktet gör veckan så klart toppen! Är så glad! Att det har gått bra för mig, att det fanns nått som passade mig. Att jag inte behöver känna press att plugga.
Nu är jag på g till Boden för att träffa mitt favorit par genom tiderna; Viktor och Thess.


signed sealed and deliverd.


Strawberry kiss.

Idag testade jag den nya fanta, strawberry kiwi. Jag har något slags läsk beroende som jag måste tillfredsställa mer ofta än sällan. Den är ganska söt och jag gillar oftast light drycker, men den får helt klart godkänt. Den påminner om någon godis tycker jag, men kan inte sätta finger på vilken. någon ut tutti frutti påsen tror jag. Jag rekommenderar att dricka den väl kyld. I slut betyg får den tre tummar av fem möjliga.
Den gulliga bilden gör det även lite roligare att dricka!


Words that never will be speaken.


Blir så ledsen när någon drar undan mattan för benen. Kan jag aldrig få ha en egen plan? Kan jag aldrig få göra som jag vill? Utan att planerna ska bli ändrade. Varför ska det vara så svårt att lyssna på mig. Och varför ska jag ha så svårt för att låta andra höra mina tankar.


Diamond are a girls best friend.


talk that time.

Den här dagen har varit så jävla lång, den är inte slut ännu 45 min kvar.. är väl för att jag längtar tills jag slutar. då jag ska hänga med några bra. imorgon slutar jag tidigt det betyder att min lediga tid på eftermiddagen kommer att gå så jävla fort.
varför är det alltid så att när man längtar till nått går tiden saktare än sakta och när det man längtat efter väl händer, då går tiden för snabbt?

Jag är så trött, jämt. jag vill ha en ledig dag, med sol, blå himmel, eld, korv grillning, varm oboy, lite pimpel fiske & pulkåkning, det skulle vara guldvärt.


Not so cool

Den här veckan började inte alls lika bra som förra, försov mig, halkade på väg till bussen och har så jävla ont i min rumpa av det. och sedan slog jag igång larmet när jag väl kom till jobbet...
kommer det här bli en helvetes vecka?! hjälp, är rädd.

Awesomness

Så här såg min vecka ut, förra veckan. Jag kallar det, favorit veckan.

Måndag: tatuering
Tisdag: erbjuden 100% fast tjänst
Onsdag: lill lördag.
Torsdag: fick oväntat mys besök av bror och therese
Fredag: Hittade snygga, slitna jeans till ett bra pris som jag faktiskt kan ha! (+äntligen helg!)
Lördag: mys i korsträsk med bror och therese
Söndag: sol och slalom åk i kanis




Total panik

Okej, somnar jag på bussen nu hamnar jag i arvidsjaur...! Brukar vanligtvis alltid somna när jag åker buss eller bli, det här blir en utmaning!


RSS 2.0