söndag

en riktigt jul söndag har det varit. städat, tvättat och pyntat. nu är första advents ljustet tänt och glöggen på värmning.

I dont miss you, I miss the feeling

nu har mamma åkt till grancanaria och äntligen är jag själv hemma. jag har längtat så länge efter den här veckan, lugn och ro på mina vilkor. det har aldrig känts så här skönt att vara ensamen, samtidigt som jag aldrig har känt mej så här ensamen.


fucking monday!

inte nog med att det är måndag, min rygg känns som om den ska gå av.

Something like me.

Fyrklöver, är en genetisk missbildning i ett klöverblad som gör att det bildas ett fyrdelat blad istället för som normen säger, ett tredelat. Fyrklöver är mycket ovanliga och därför anses det enligt gammal tradition bringa lycka.


all I can do is dream..

på min önskelista finns bland annat:
lägenhet med betaldhyra (jag hoppas det kan bli en överraskning från gud)
varma, snygga vinterskor
betalt gymkort
en resa till något varmt ställe


I need you to be the same as you use to be,

don't make a misstake...

because his the best ever

jag älskar när min pappa tittar på en gammal skruv som jag hittat, och han börjar undra vad den hör till.
jag älskar att min pappa gillar kakor.
jag älskar att min pappa har nycklar till världens alla hörn.
jag älskar att min pappa har allt som ingen annan har.
jag älskar att min pappa inte är som någon annan.
jag älskar att han är min pappa.


I don't mind spending some time just hanging around.

först föreläsning med Laila bagge-wahlgren och sedan idol-genrep, torsdagarna får gärna se ut så här i fortsättningen! idol var toppen bra och kul. jag kan säja att olle är ännu snyggare i verkligheten, trodde inte det var möjligt, men så är det!


I break away from something more

beviset på att jag bara kan äta mat och inte laga den kom idag. jag har varit sugen på plättar i flera veckor nu, så idag tyckte jag att jag förtjänade dessa mumsbitar. meeen det blev en total flopp, och vart skit dåliga. stressad, trött och hungrig så blev jag lite smått less. ändå så tuggade jag i mej dom, och var bittrare än någonsin, jag som hade längtat så..

walking in a winter wonderland

i fredags blev det vinter och idag slog den till på riktigt, snöstorm hör väl inte hemma någon annan stanns än här antar jag! det är mysigt med snön och jag fick sådan julkänsla direkt. men det är lite jobbigt också, jag hade gärna sluppigt den dyra varma jackan och de dyra varma skorna som behövs. och självklart hade jag sluppigt, kyla, snöstormarna, låren som fryser till isbitar, ja you name it! det mysiga är den varma chokladen, tjock sockarna, all pulk och bob åkning, slalomen, snöbollskrigen, pimplingen! och snögubbe byggena. jag glömde nästan julen! men efter den så tycker jag nästan att det räcker med vinter.


rise and shine, sunshine.

att stiga upp på morgonen är verkligen inte min grej. det är inte bara för att det är november och allmännt mörk och kallt. men det finns verkligen inget värre än att stiga upp på mornarna, ännu värre är det för att man ska upp till skolan.


keep that fire burning

nu är två dagar av veckan avklarade, WIHOO!
dagen har däremot varit lååååång, har projektat mej hela dagen. dock var det inte allt för kul, men man måste! sedan den gamla vanliga träningen, dock lite hårdare än vanligt från och med nu. och nu har jag tvättat hela kvällen lång, är så fruktansvärt less på att springa upp och ner i tvättis! men även det måste man! det braiga men:et är däremot att jag har fått mysa med fina Evita hela kvällen!





Once a failure, always a retard.

jag säjer förlåt både till dej och er, sedan tackar jag för det dåliga samvetet du gav mej.

my brother the hero.

helgen var helt klart speciell men nu är den över och jag har lov! jag har världens bästa bror som lät mej våldgästa hans mates. kvällen hade många höjdpunkter och det beror nog på alla som hade klätt ut sej så sjukt bra!



peace man!


RSS 2.0