Falling in your arms, again.

Nu checkar jag ut från en toppen vecka och in i en ny. Jag är så glad att jag har så bra människor runt om mig. Och extra mysig känns det när julkänslan har börjat spridas överallt, jag gillar verkligen julen. I veckan har jag ätit middag med dom bästa, jobbat fick göra vårt skylt fönster, superkul! Speciellt när andra verkar gilla det man gör. Köpt massa fina julklappar som jag känner mig nöjd med. Hoppas alla andra också blir det! :) Just det, invigde nya Friends också med en middag på fredag, får helt klart godkänt!


Wanna be?


Yellow diamonds in the air.

Den här veckan har verkligen haft sina upp och nergångar, men såhär i slutendan så har den varit bra. Även om det har funnits vissa stunder som varit bittra och jag har varit jävligt förbannad så känner jag mig fredags glad. Det kan vara för att det är fredag och vi har halv dag eller för att min chef har gett mig en stoor fin blomma idag, och bjudit mig på räkmacka och fika. Hur gullig kan man bli?! Gillar verkligen att vara där jag är, dom är så bra!

eller så är det bara för att det har varit en lyckad veckan. Har lagat frysen full av matlådor, lärt mig en massa nytt på jobbet, fått rätt ok ordning här hemma i ny lägenheten, har äntligen ÄNTLIGEN fått träffa min älskade Ida ♥. Och nu snart bär det snart av till Boden för häng med brorsan & Therese och imorn blir det vissa festligheter. Yej!


Du vet att du är bäst, men det var bättre förr.

Det går bra nu.
Hur många vuxen poäng är det i att en tisdag kväll stå och laga matlådor?!
Poäng till mig, wiihoo!


RSS 2.0