Summerautumm

Älskade fredag du är så välkommen! Imorgon när jag vaknar går jag in i helg-mood. Har längtat så länge efter den här helgen, i hela fyra dagar! Haha. Inte för att jag ska göra något otroligt fantastiskt utan bara vara ledig, wohoo! Eller jag ska ju faktiskt sällskapa after hour med mina kollegor och kanske ta ett glas vin eller flera..;)


När jag tänker på dig så kräks jag lite.

Jag kan inte fatta att jag snart varit hemma i en vecka, vad hände med dagarna?! Fast att tiden går fort har jag inget emot, då går dom här 6 veckorna som är kvar fortare och det gillar jag.



Puss out.


ALANYA

I love This town.


Airport update

Nu lämnar jag Luleå för en vecka. Hello alanya here i come!
Är lite nervös men haft rätt mycket att göra idag så har inte så värst med resfeber. Känns mest konstigt att lämna alla hemma, ni borde ju följa med!!?

Love you all,


Lite finare, lite bättre

Kan inte fatta att det är ett helt år sen jag tog studenten. det är ju helt galet, ett år är 365 dagar, det är många dagar... jag tycker det känns som att det gått tre månader. studenten var en av det lyckligaste dagarna i mitt liv, men det är nästan så man skulle vilja göra det igen, det kändes så overkligt när man väl var där. jag saknar faktistk skolan, något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. man hade det så bra, nu när jag tänker efter. jag saknar att komma till skolan och träffa alla kompisar och flamsa en hel dag. fast det gör vi nu också ♥

 

fly away with me baby

gosh, bara fem dagar kvar tills det är jag som sitter på flyget. är inte redo för det här. har inte ens börjat packa! har precis börjat köpa in förbrukningsprodukter som jag behöver. sommar kläderna är fortfarande ner packade i källaren, alla skor nedslängda i någon svart säck nånstanns. ah, den här veckan behöver dygnet ha 34 timmar så jag hinner allt jag vill och behöver göra. längtar verkligen till att få åka och jag älskar att packa och fundera ut vad jag vill ha med mig. men den här gången är jag helt slut i skallen, alldeles seg. men jag tänker inte börja packa en timma innan jag åker, det pallar inte min kropp av. eller mina magsår för den delen. dock är jag faktiskt, utan att någon kan tro det ganska väl sorterad i min skalle, när det gäller just det här, har koll på vad jag vill ha med mig. och så svårt är det ju faktistk inte att fylla en väska med 20 kilo sommar kläder och skor ;)

 

Lyhört eller bara för bra.

Okej!! Hela den här veckan har jag fått somna till en live porrfilm. Den högljudda grannen har kört hårt! Kan konstatera att den killen måste vara bra...? Och att deras säng är ganska raklig.
Men kan inte påstå att det varit mitt bästa sovsällskap direkt.

Over and out.


RSS 2.0