A place called heaven.

Idag klädde jag mig i svart, för att hedra dig. Min farmor. Idag kommer från och med nu vara din dag, idag värker mitt hjärta.


Lugnet efter stormen

Jul, jul älskade jul. Jag har haft den bästa julen på länge, en mysig julaftons morron som följdes av en hel del mys och goda skratt, som det ska vara. På julafton åkte vi pulka i carrobacken som vi även gjorde resten av helgen, det ska bli en ny tradition! Att julklapps öppningen pågick i tre timmar kanske beskiver hur mycket alla i den här familjen älskar både julen och paket. Jag skulle egentligen ha åkt hem idag på morgonen men bestämde mig för att stanna till onsdag morron och åka direkt till jobbet med pappa. Det är så underbart att vara hemma i byn, vill inte åka hem!


Hello Hello Hello Kitty!


It's the most wonderfull time of the year.

Juletid. I tisdags hade vi lilla julafton här hos mamma eftersom att jag och syskonen ska fira jul hemma hos Pappi. Kan ni tänka er att vi har haft huset sedan 1982 och det här blir andra julen som vi firar i vårt hus. Lite lustigt, men vi har alltid varit hemma hos farmor & farfar. Idag är sista kvällen med mamma innan julafton, så vi myser med skagen smörgås och lite vitt vin. Lyx!
Och jag har myst ner mig i min underbart mysiga Hello Kitty filt som jag fick av mammi i julklapp. ♥

Alla klappar är inhandlade, nästan alla inslagna (tre kvar) bara packningen och jobb imorn kvar innan jag får lite lite julledigt. ♥



naturensgång.

Det känns konstigt, att ta bort Farmor från Farmor & Farfar. En evig tvåighet har blivigt en ensammen enhet, bara farfar. Världens bästa farfar.
Jag kommer att sakna min fina lilla farmor.

 

It's a warm feeling.

Polarkaka, varm oboy, det snöar ute. Nu är det jul igen!


World greatest

Idag tänker extra mycket på dig. Du är min förebild, min motivation, min idol, min styrka. Min pappa.


I like it.

Jag tycker man får, och faktiskt ska mysa varje dag. Mys är bra för själen! Tisdags mys är vad kvällen har bjudit på, ska även nämna att jag älskar mitt jobb/ utbildning. Idag efter stängning av butiken myste vi med glögg, sedan har vi avnjutit en libanesisk jultallrik som inte alls liknade nått man var van vid. Super gott var det, precis min typ av mat! Ovanligt, små plock, och gott :) sedan fortsatte vi myset på invit. Skratt, prat, god mat och dryck i bra sällskap är precis min definition av både mys och en bra kväll.
Like it!


Får jag lov...

...att säga äntligen. Är det lite snö. Julkänslan blir bara bättre och bättre, nu har jag bytt till julsängkläderna. Åh mys! Ren bäddat, ny duschad, rent hår, ny pyjamas = bäst.


Sugarrush

Igår åt jag en mysig middag på allstar med några riktigt bra. Hela kvällen var bra. Och då blir jag så glad i hjärtat. Idag har jag tagit på mig förklädet och bakat julgott. Det blev tre sorter och kanske blir det kakor ikväll. Egentligen tycker jag inte det är så där jättekul att baka, så vet inte vad jag har fått för ryck med det här julbaket.





RSS 2.0