It's my kind of love.

Muffins pyjamas.


You're an accessory to my life.

Det finns saker som är så svåra att förstå.
I måndags brann det Idas lägenhet, och jag kan ännu inte riktigt förstå vad som hänt. Hennes vackra och fina lägenhet som jag har så många bra minnen i. Där det har druckits mängder av vin och skrattats i timmar. Det blir svårt att veta vad man ska göra för att hjälpa till eller vad man ska säga. Jag vill bara visa att jag ställer upp och finns här. Det är så oerhört hemskt, att allt man äger och har är borta eller förstört. Det är min värsta mardröm som inte jag ens önskar min värsta fiende. Jag är livrädd för eld och brand, det är så mäktigt och gör en helt maktlös. Jag är så tacksam för att Ida inte var i lägenheten när det inträffade, att hon är oskadd. Hon är min darling, utan henne skulle så många saker vara så tråkiga, love you. ♥


Parrott

Jag är en ganska nybliven bussåkare, så jag är väl medveten om att folk i år har besvärat sig åt mitt problem.
Folk som sitter på första sättet när bussen är smock full och vägrar flytta in. Eller alternativs att väskan har en mycket viktig plats på ett tomt säte. Okej har man en enorm packning förstår jag. Men en liten jävla handväska?!

Och folk som ska envisas att prata med mig på bussen. Varför drabbar det jämt mig?! Till och med när jag har hörlurar i! Står det skrivet i pannan att jag inte kan säga nej och låtsas att inte lyssna?  


Let's do this!

Nu är äventyret som började i höstas slut, något som jag trodde att jag aldrig skulle klara av. Men jag klarade det, och jag är nöjd över att jag beslutade mig för att ta chansen. Nu har jag snart varit på Opilens i fem månader och kan kalla mig själv optiker assistent. Nu har det äventyret tagit slut och jag ska satsa på nya, även det här ska jag klara, gamla vanor ut, nya in! Let's do this, jag har klarat det förr. Så engång till kan väl inte vara så svårt?



Mitt hjärta slog dubbla slag när jag såg detta.


Valentines day.

Jag hade den bästa alla hjärtans dag dejten man kunde ha, är så lycklig att jag har dig min fina. ♥
Igår slog det mig att jag inte är ensamen, min familj och mina vänner ger mig den kärlek jag behöver. Ni är bäst och ni finns alltid i mitt hjärta. Har inte tänkt plocka bort någon av er därifrån.


We are queens

Helgen veckan 06, var bra. Började med att åka till boden efter en storhandling, det blev max mat med viktor innan han åkte hem till sörbyn. Då började tjejhelgen på riktigt, jag och therese satt uppe länge och pratade fick även ner henne i PH träsket, hehe. lördagen kom och vi var lagomt lata innan festligheterna började. hade en kanon bra förfest är löjlig nöjd att jag fått vara med och planera det (även om det var tess som gjorde det mesta;) vi varvade goda drinkar med skratt - perfekt
lustigt nog så levererade Lotus, men tror det var sällskapet som gjorde det. Även om lördagen avslutades lite läskigt så var det en såndär festkväll man aldrig kommer glömma.





I work hard at things, but don't always get what I deserve.

idag känns som en dålig dag, typisk måndag, fast det är tisdag men det är första dagen för veckans jobb för mig kan bero på det. tur att Majsan gjorde mig glad och var trevligt lunchsällskap.
har bråkat med mor om hur undersidan av en stekpanna/kastrull ska se ut. hörde ni hur sjukt det där lät?! tydligen har jag förstört alla kastruller vi har. vem håller på så?! hahah vek mig dubbel av garv när hon började visa (hela kastrullskåpet) små obetydliga fläckar på undersidan. som inte ens var fläckar, de syntes inte! först var jag rosenrasande, tills jag kom på att just det! mamma har städmani. jag är slarvern i min familj, de flesta andra är nogranna och bryr sig om en massa skit som jag inte ens visste fanns ungefär. för mig är det inte så noga, det blir som det blir, och det som blir är bra.
endel saker bryr jag mig helt enkelt inte om.
- nu måste jag hämta tvätten har gjort en grov tjuvtvättning, är livrädd att hyresvärden ska komma och vara arg på mig.








Besvikelsen som uppstår...

...När man missar bussen.Nu blir jag mega sen, alla åker väl hem innan jag kommit.. Vill grina.


RSS 2.0