Mitt hjärta blöder, åh kom vi sover över.

Medans andra lyssnade på Veronica maggio, blandade jag gin tonic. Mitt hjärta blödde igår, ville mer än gärna hänga med på pdol, men tjäna pengar går före slösa pengar. Efter ett pass på 15 timmar med trettio minuters rast är jag oväntat nog ganska fräsch idag på jobbet. Fördelen med att jobba på bröllop är, Ett: man får smaka bröllops menyn, det vill säga sjukt god mat. Två: man fick smaka bröllops tårta, det vill säga mums. Tre: jag lärde mig stå i bar och kassan, det vill säga kul! Så kortfattat var det ganska kul att jobba, vilket jag är tacksam för, annars hade jag nog suttit hemma och bittrat ihop. Men egentligen så var det inte min dag igår... Under dagen kraschade jag en kaffe kanna, När jag började hade vi sex, nu fem veckor senare har vi fyra... Under kvällen kraschade jag en kaffekopp, nästan i huvudet på en karl... Däremot lyckades jag hålla serveringen rätt bra, ingen tallrik i knät på någon! Bara lite rött vin på duken, men det gjorde alla...

Iheartit

Har haft en super mysig sommar kväll med mina kusiner i valvfors, det är så skönt att bara vara och egentligen inte göra nånting men ändå ha det så kul och skönt bara. Jag är så tacksam och framför allt lycklig för att jag har min bästigaste familj med mina syskon, kusiner och vänner. Utan dem skulle jag inte vara nånting alls, de är så bra i sig själva och jag inspireras så mycket av dem. För jag vill bli lika underbar som jag tycker dem är.

Summer sun, something's begun

Det är natten till den 30 juli, klockan är 01:18 och jag har just kommit in från en cykeltur från valvfors. När jag kommer in märker jag hur mörkt det är i hela huset. Jag kan inte acceptera att det börjar blir mörk. Nejnejnej! Det ska vara ljust helst alla nätter, tack!

Every day has it's torn.

Dagarna är så bra nu, livet är verkligen på topp. Gick med stadiga ben till arbetsförmedlingen idag och gick ut med stadigare. Även om hösten är mer än väldigt oklar så ser jag fram emot vad som komma skall väldigt mycket. Fast jag inte vet vad som ska hända. Dagen har spenderats men Rebecca, vi käkade en klassisk mat&prat lunch innan vi tog oss en runda på stan. Sedan var det awesome att få ner en mc flurry ballerina kladdkaka i kistan tillsammans med the stoneman och rebbe_g. Nu infinner jag mig åter i byn och pappas sköna soffor. Natti!

the best ever.

det här är den bästa måndagen på länge! är ledig, plus att jag har hunnit med ett litet häng med Malin och Sandra, oj vad bra det kändes i magen att få träffa dem igen!


The grey sky turn the light on.

Den här söndagen är grå och regnig därför fick jag vara ledig och umgås en hel dag med mina knäppa syskon. Det har varit en riktig sån där söndag då man inte gör nånting alls. Typ bygger med lego. Nu kom vi just hem från en promenad i regnet. Mys. PoK.

23, lördag

En mulen dag och det händer inte så mycket på jobbet. Jonna och alla är hos farmor och farfar och joxar på, önskar verkligen jag kunde vara där och rensa jordgubbslandet! I veckan har det hänt både det ena och det andra har jobbat, lärt mig sätta in fönster, bada, basta, sjö satt farfars båt, målat. Sen hann även pappa och jag med att plocka 18liter hjortron, skogens guld! Möms. Nu är Jonna, Evita, rosen + villgot, Therese och viktor här. Känns hel mys att ha dom här så det inte känns så tomt i huset. Självklart tar vi upp mest plats på stranden och hörs över hela byn, men det är ju så det är att vara en Kristoffersson, lovely. Idag går vi in på den trettonde dagen i byn utan att ha någon kontakt med stan. Längtar verkligen så mycket efter att få sitta en varm kväll på roasters och mysa och prata med mina finfinfina tjejer. Är så tomt utan dom. ♥

Weekend break

Världens jobbigaste dag på jobbet men jag är glad att jag klarade det. Men nu är jag ledig heela helgen, så underbart! Är hemma i Luleå för att träffa några goa tjejer och bara glassa.

I remember memories.

Idag regnar det och kund kretsen är ganska smal. det jag kom på att tänka är att, det är här i sörby kiosken/cafét som mina sommrar oftast har spenderats bort sett från förra sommaren. Och jag älskar verkligen det här jobbet, för när jag tänker på det så är det här jag har träffat de härligaste personerna som har gjort mina sommrar så jäkla bra. Det har alltid börjat med att vi jobbat ihop. Även om vi inte umgås lika idag så måste jag säga det, att jag aldrig glömmer alla våra skratt. Alla våra galenskap i den här lilla kiosken. Och utanför. Och jag tror att skulle man sätta oss allihopa här igen skulle det inte dröja länge förenst allt det där lite dåliga är glömt och nostalgin tar tag i en och galenskapen börjar. Ha, trodde aldrig jag skulle sitta på samma gamla sommarjobb som jag hade när jag var sexton när jag var nitton. Men hey, det jobbat sköna folk här i år också, som vanligt. Förra sommaren var jag i Lule hela tiden, och hade en lika bra sommar för det. Sommrarna är alltid bra, det bara är så.

The world greatest

Jag saknar mina finaste tjejer! ♥

Jobba jobba jobba...

Måndag. Tredje dagen på jobbet, det går bra och är ganska lungt, säljer glass och kokar korv, vilken hemma fru jag kommer bli. Visade dock mina skills igår. Gjorde rabarber saft och rabarber kräm igår! Lördag som var min första jobb dag satt jag på kontoret och löneförhandlade, omtöcknad, bakis, borta. Efter att ha blivigt totalt uttorkad vid 00.00 på lördag natt kunde jag somna utan att behöva uppsöka akuten. Tack för det! Har efter det bestämt mig för att aldrig besöka lotus eller testa bodens uteliv igen. Punkt och slut.

RSS 2.0