easterbunny

Påsken har startat och jag började den med en runda på allstar med finaste Ida, för att nu käka massor av god mat och påskägg hemma hos pappa i byn. Solen skiner och det luktar så gott ute, jag är typ världslycklig! Det ända som känns så trist är att påsken är så sen, den årliga pimpeltävlingen blir därmed inställd då man inte kan ta sig till någon is, eller ännu hellte stå på isen! Och om sanningen ska fram så gillar jag att pimpla, det är harmoniskt, skönt, lungt, och kul när man får fisk, att solen lyser är såklart ett måste!

Nu ska jag inta en laxmacka med pappas egengravade lax! mums

Det var någon som nämde något om uppdatering.. so here it is!

Jag kan inte tro det! Det är faktiskt vår, här i vårat luleå, det är helt fantastiskt. Jag trodde aldrig att så där mycket snö kunde försvinna så där fort. Men jag klagar inte för det, jag längtar till varma sommar kvällar, bara ben, och lukten av grönt gräs. lycka! 

Det är inte bara våran som närmar sig utan även studenten närmar sig med storm steg, bokstavligt talat då luleå inte erhåller en vindfri dag! Och jag längtar så ini bomben! att få åka flak, ha champange frukost men mest av allt att få stå där med mössan på och säga jag klarade det! (med nöd och näppe) fast det skulle ju vara två problem mindre om matten var avklarad och om det fanns någon student klänning till mig där ute!


RSS 2.0