Let's roll

Japp, har sagt det för. Men säger det igen. Nu är det 100% fokus på träning och hälsa. Har sagt det förut. Men då har jag inte tränat alls och ätit slarvigt. Nu tränar jag regelbundet och äter bättre. Det som gäller nu är att sluta fuska. Inge mera choklad här inte! Det är lite mera än en månad till balen. Då ska jag vara stark och snygg.

Imorn ska jag hämta ut det jag beställt från gymgrossisten. Längtar!! Det gör att jag ser på det här lite lättare. Det kommer bli lättare med dom har hjälpmedlena, hoppas jag. Iaf till en början.

Det här ska bli kul, känner mig fokuserad. Iiiiihi!


15/04/13

Måndag igen. Nog går tiden fort alltid. Jag har fått otrolig energi i helgen från min fina vänner. Har haft en superbra hockey kväll med massa god mat och mys. Vi bokade även en resa till Sthlm för att hälsa på Rebecca. Jag är så jävla glad! Ska bli så fantastiskt kul att åka ditt. Shoppa, gå ut, äta god mat, sitta på ute servering och dricka vin, umgås. Ja bara ha det jävligt bra helt enkelt! Åhhh så kul det ska bli.


Tatuerings onsdag

Tog ut några komp.timmar idag för att fylla i tatueringen. Finns inget på mig själv som jag tycker om lika mycket som min tatuering. Är så glad att den är en del av mig. För att den är så mig. Gick bra att fylla i den, kom inte riktigt ihåg känslan. Fick dock en blodsocker dipp ganska kort in i sittning. Kallsvettades, blev snurrig. Men hade laddad å tagit med mig pepsi. En paus och några klunkar så var jag back on track. Matlådan idag var ganska liten också, lite protein. Tog sen min proteinshake på bussen så hade laddad dåligt med energi i kroppen innan.

Sen matade Viktor & thess mig med middag. Slö hängde hos dom till nyss (sitter på bussen hem nu) deras nya lägga är så fin!! Ljus, fräsch, fin. Den känns lite som ett hus fast ändå inte. Men det är alltid en väldigt hemvänlig känsla hemma hos dom. Som jag gillar.

Blir ingen träning idag, hade tidigare funderingar på att köra cardio på shopping när jag kom hem. Men tror jag struntar i det, ska jobba i helgen och vara själv. Så tror och känner att jag kan ta igen det sen.

Segt att ta 28, har börjat bli lite åksjuk senaste tiden när jag åker buss och ibland bil. Men avslutar inlägget snart och lär sova resten av vägen, som vanligt ;)

Xoxo...


ÄRTOR

Idag var jag grimars tjejen på gymmet. Ok, det gåår inte att kuta intervaller utan att nångång stöna åhhh och oja sig. Eller någon gång mumla kötta...! Eller är det bara jag som håller på så?! Haha

Sedan körde jag bröst, triceps & mage. Var så glad att jag kom på att jag kan köra bröst i cabel cross, men gode vad tungt. Grimars nr1 kom där. Sedan fortsatte grimarserna hela passet. Haha men blev jävla slut i bröst och triceps under passet.

Till middag fick jag äntligen äta mina ärtor!! Och det var lika gott som jag föreställt mig! MUMS. Min lax rör/smet ser kanske inte så god ut. Men det är den! Istället för laxblock brukar jag köpa rester av lax, så det är i småbitar, men lax som lax. Och en sån kostar bara typ 33:- och det tycker jag är perfekt! :) maten var såå god, ångrar bara att jag inte tog en klick yoghurt eller keso till för lite mera protein. Men det är inte alltid man kommer ihåg allt.

Nu: biggest loser, packa morgondagens träningsväska, hänga ner C:s tvätt (snäll som jag är! :)) sen kvällsfika hoppas min mango är mogen! och sen dö i soffan/sängen.


BIG MONDAY

Måndag fast det känns inte som måndag. Men det är väldigt positivt tycker jag. Måndagar brukar ju annars vara sega och ha "jag vill dö" känsla. Jobbet fram till lunch går alltid ganska fort. Vi har så kort tid från det vi börjar till lunch. Det är eftermiddagarna som är sega. Men inte idag, idag var det full rulle och raka rör. Hips vips så var klockan 17! Hann med lite shopping på lunchen, en träningstopp som jag är väldigt nöjd med. Och en munktröja, fast den vet jag inte om jag ska behålla. Ska man ha den lite stor och pösig eller lite tightare? Hm kan inte bestämma mig, lämnar kanske igen den.

Körde 40min cardio idag. Tanken är att några dar i veckan köra lite längre kondition. Och sedan fortsätta som vanligt med den andra träningen. Ska be om ett gymschema för att få tips på nya övningar. Är så less på dom man kan!! Kan ibland fundera en hel dag på vilka övningar jag ska köra. Och ändå är det mesta dels samma som tidigare...

MEN DAGENS HÖJDPUNKT! Christopher hade lagat middag som var klar när jag kom hem från jobb och träning. Det är lyx! Min hemmaman för en dag. Hehe, skulle jag lätt kunna vänja mig vid. Matlåda till imorn blev det också.

Har kollat hela kvällen på olika kosttillskott.. Med biggest loser i bakgrunden. Haha vet inte om det var bra eller dåligt. Men taggad blev man iaf! Sen i helgen har jag varit smått besatt av att testa någon slags PWO, men visste inte riktigt om jag vågade.. Men efter mycket rådgivning har jag nu beställt. Beställde chrome också och ska se om det kan dämpa sötsuget. Plus ett nytt proteinpulver, är så fett less på min vanlij. Låter kanske mycket. Men är inte så mycket, och i längden blir det billigare med proteinpulver som mellis. Så känner jag iaf just nu, är inte så jättebra på att komma på olika mellis osv heller. Ska bli så jäkla snabb OCH stark till sommarn ;)


en taggad jullan loggar nu ut, dax att måla naglarna och försöka bli trött framför tv:en sen sleep like the beauty queen jag är!


RSS 2.0