Luleyoo

Har kommit hem till Lule. Och glömt hemnyckeln hemma hos pappi!!!! Så jävla sjukt att det ens kan hända! Stod jag här och inte tog mig hem... Så jävla typsikt mig!

Och jag trodde det skulle kännas skönt att komma hem. Trodde att jag längtade efter att få vara själv och ligga i soffan utan att ha dåligt samvete. Hade fel! Det var inte alls kul. Ingen att ligga å mysa med eller snacka strunt med. Ingen att skratta ihop med. Ingen Vilgot eller diesel som man kan gulla med. Okej, hade det varit tyst hade jag kanske uppskattat det mera. Har längtat efter att få höra ljudet på tv:en osv. Men nu är det bas och fulla personer ist för barn skrik.





Tihi

Sitter i byn i soffan och myser med C. Love this life <3


Easter friday

Långfredagen har passerat kan man säga. Har varit en lugn och bra dag. Åkte med thess och Emmelie upp till byn. Varit ute och haft det skönt. Det bästa med påsken är just att vara ute så himla skönt! Nu när det är bra väder å allt.

Påsken har alltid haft sina traditioner även om de varje år blir lite modifierade. Men äta!!! Det är huvudhändelsen. Haha. Tror alla vet hur jag menar med det. Drömde om farmor i natt... Kändes overkligt. Kanske var det för att hon är en del av mina påsk traditioner, kändes mysigt också. Saknar dig farmor <3


JK


Life

Alltså...
Kan inte sluta säga det, jag är så jävla lycklig. Allt är så bra. Och samtidigt som det känns så jävla skumt känns det så BRA. Min vardag är fylld av, min underbara lägenhet, kan sitta och titta ut i det tomma rummet och fyllas av värme av att det här är mitt hem och allt som är här är mitt. Här är det jag som bjuder in folk och gör som jag vill göra. Åh det är så underbart.
Sen har jag världens bästa C, behöver jag säga nå mer? :) träningen går as bra, känner mig så laddad att köra hårt som fan nu! Sen har jag helt underbara vänner, blir så glad av er alla. Ja det är vad som gör mig så lycklig.


Så jävla MÅNDAG

Trodde jag skulle dö imorse, ville verkligen inte ha måndag. Så jävla otaggad på 7,5 timmas jobb... Men krigade mig upp och stod ut hela dagen. Stack hem på lunchen... Det ångrar jag däremot, funderade på om jag hade akut insjuknat och inte kunde gå tillbaka och jobba. Men krigade mig ditt igen, två gånger på en dag.

Dagens träning var:
Spinning 45 och mage.
Invigde även mina nya tränings tights and I love them!! Tänk att ett par tights kan göra så mycket (ok, hade mitt nya linne också :D) Kände mig stark och snygg. Japp, jag sa snygg. Jag kallar mig själv snygg.


Xo


You

Söndag, sovmorrons söndag. Den har varit så väldigt efterlängtad. Har saknat C hela veckan, det har känns som att vi inte sets på en hel vecka och då åkte jag ändå från honom i tisdags hihi. Men jag måste förberedda mig på att jag kan bli utan han i tre månader... Och eftersom att vi typ aldrig har sovmorron tillsammans och att jag älskar att ligga och dra mig så kändes den här morgonen speciell. Att få ligga och slöa i sängen långt in på förmiddagen och sen äta frunch. Det är helt klart mitt favorit mål. Sedan hann vi med en långpromenad på isen, det var faktiskt inte så hemskt som jag trodde... Var premiärturen för mig i år. Då jag jämt har tyckt isvägen är så j-vla tråkig. Men kan faktiskt tänka mig att stiga upp i tid och ta morron promenader. Sa jag just det där?!

Ligger i soffan nu, pepsin är slut och tatueringen kliar, dålig film på tv, mentalt påfrestande. Haha. Är fett sjukt jävla taggad på att träna!! Ska köra så fett hårt i veckan :D hoppas bara jag klara mig undan C hemska förkylning så jag kan träna som jag vill.



Xoxo


Starkast.

Längtar efter att få ställa mig på löpbandet och bara köra skiten ur mig. Kuta bort varenda liten aggression. Aaaaaargh!!!!!

https://cdn1.cdnme.se/1429802/6-3/pic_5137084c9606ee3c8359d426.jpg" class="image">


För jag är lyckligare nu

Blir lycklig av min
C
Tatueringen
Min underbara bror
Min älskade kusin
Min finaste svägerska
Världens bästa pappa
Mina otroliga vänner
Min egna lägenhet
Rosa
Star wars
Hello Kitty
Vin
Att få skratta
Att ha pengar
Kläder
Smycken
Fina saker
Av tända ljus
Blue demon och captain crunch
Att få roliga sms om dagarna
Att få flamsa

Ja det var lite vad jag kunde komma på nu. Och jag blev glad när jag tänkte på dom.


Jag kan inte säga något annat än jag förstår ingenting.

Jag orkar inte detta. Varför ska jag bli ifrågasatt? Just nu förstår jag ingenting. Är helt tom. Var har ni fått det här ifrån?! Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Den direkta känsla idag var att bryta ut i gråt, men då insåg jag att jag stod mitt på jobbet och det var bara att svälja klumpen. Och nu har jag bestämt mig för att jag inte ska ge er mina tårar. Varför ska jag gråta över någon som anklagar mig för helt sjuka saker?! Nej det får ni inte.

Hur kan man ens tro sånna saker om mig... Men ja, hon har ju alltid kallat mig elak och hemsk.
Och det har till och med gått så långt att jag skämtar om att jag är en hemskmänniska. Fattar inte att det har kunnat gå så långt.

Men mer får du inte.
Känner mig jävligt nära gränsen nu.


RSS 2.0