Kit cat


How to please any woman

Det krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4 cm för att tillfredsställa en tjej. Däremot spelar det ingen roll om det är master card eller visa.


big brother 2.0


some did young

Det bästa just nu är att träningen går så jäkla bra! känner mig back on track, har dragit på mig ett mega skavsår men hård träning ska känas, eller hur?! det sämsta är att varje dag är en dag full med stress som följer med hem, den slår nästan omkull mig. och jag pratar om den här jävla stressen som om att det är en person, har det inte gått förlångt då? ett bevis på att vår relation har varit för långvarig. känns som att stressen kan bli min undergång, därför har jag bestämt mig för att imorgon ha ett samtal, jag klarar inte av att ha det så här. nu när jag har så mycket annat som jag stör  mig på gör att allt annat som jag irriterat mig på får vila, ganska skönt att vila dom tankarna, kanske glömer jag dom? man kan ju alltid hoppas....
 


It's like a warm summerbreeze

Att bra sällskap kan göra så mycket. Efter en myskväll men dom bästa känner jag mig som en helt ny människa, att kunna släppa stressen och bara vara. Det är värdefullt.


Julia och Pappi i rörbäck -95


breakout

botten är toppen eller?
trots att den här veckan har gått fort, alldeles för fort, så känns det som att den är oändlig. men det blir mer och mer saker att göra och mindre och mindre dagar på veckan. den här förkylning, det #%&? munsåret, och stressen tar kål på mig. jag glömde tilloch med bort att jag skulle träffa tjejerna.. skäms. känner mig lite arg, beviken och irriterad hela tiden. hur länge ska det här pågå? orkar inte mera.

New time

Förra helgen tog jag tag i saken och gjorde ordning i mitt rum här hos pappa. Efter flytten i Lule blev jag tvungen att ta hit alla min grejer som jag ville ha kvar som fanns i vårt gamla förråd. Mina leksaker, barbies osv. Grejerna har sått sen november i kartonger och fyllt upp rummet. Och jag har med ångest kollat åt andra hållet.

Jag har egentligen aldrig haft ett eget rum, jag har varit och sovit här, men Jonnas grejer har varit kvar. Nu tog jag tag i saken och började packa upp mina grejer i mitt rum. Tillsammans med Therese möblerade vi och och det blev typ ett nytt rum. Det är helt klart ett tonårsrum, men det gör inget. Jag är så stolt att det helt och hållet är mitt rum nu. Jag önskar att jag var fem år, och att de kommande femton åren skulle vara här. Med både mamma och pappa.


Fynd!

Strosade runt och öppnad diverse skåp och kollade runt och så hittade jag dom här coola brillerna, undra vems dom är? Det här är det bästa med att inte kasta saker! ;)


drömmer

just nu vill jag, träna, äta, sola, sova, ha långa naglar, umgås, egen lägenhet, inreda, skratta, mysa, skriva, större garderob, nya skor, pepsi, körkort, fet lön, pussas, gå bar bent, simma, ha fräknar, nya linser, nytt iphone skal (glittrigt), resa, gräs mellan tårna alt sand mellan tårna, ny klocka, ha skin jacka, äta jordgubbar, bada, cykla,
dreams come true.


det bor demoner i min själ.

Det finns demoner i min själ. och jag jobbar som hårdast för att dölja dom.

Hjälp mig

Ska jag skaffa dessa??

(ignorera att jag ser ut om en surputta)

 

 


RSS 2.0