Texxxt

Haha jag och min bror har riktigt viktiga konversationer.


den här butiken

är trött och less, tror jag fått magsår. eller så kommer jag få det.


Nu när allt är grönt.

Jaha då var man 20 år, känns egentligen inte så konstigt men det är ändå lite konstigt, någon förändring letar man ju alltid. jag har haft en väldigt bra födelsedags vecka, känns fortfarande helt overkligt att jag har fiskar. är helt över lycklig över dom. jag har fått så otroligt fina presenter av alla, blir helt varm i hjärtat när jag tänker på det. alla är så fina ♥

har haft en supermysig helg hos pappsen, kan inte annat än höja vädret till skyarna! har varit så skönt att sitta ute i shorts, äta middag ute. jag blir så glad över sånna helger. i lördags kom några av mina absolut närmsta till sörbyn för mitt kalas, är glad för det. jag hade det väldigt bra, som vanligt i goda vänners lag. var så mysigt att kunna visa andra vart jag spenderar så mycket tid, och visa dom varför jag gillar det så mycket och hoppas att ni också fick den känslan som jag har för det stället.


Jag blir fullkomligt tokig på det här.

Jag går och lägger mig ikväll med en fulsäck av känslor i magen. Vet inte vad jag ska tycka och tro, eller hur jag ska agera. Livet är fullt av blandade känslor som jag varje gång blir lika förvånad över att dom inträffar just mig. Hur gör man alla nöjda när man har olika åsikter? Hur gör jag för att andra ska acceptera mina känslor? Blir alla nöjda om jag är Julia?....


20120507

Jag blev just ett problem lättare, så skönt! Längtar så otroligt mycket till min helg, det här ska bli så kul. Även om jag inte har mycket till planerings sinne så tycker jag det är kul, och nu ska det här planeras! ;) Har fått den tillåtelse jag behövde för att kunna genomföra detta. Nu hoppas jag bara att vissa kan acceptera att det är så här jag vill ha det på min dag.


020512

Nu vågar jag nästan säga att det är vår! det är iallafall Maj, så underbart. jag börjar få hopp om att det äntligen ska bli en vårig månad. Valborg var mycket trevligt, härligt mycket skratt med bra människor. hemma fester är så himla kul, ingen stress att man ska in till stan, ingen kö, inga dyra bar köp. bara en avslappnad känsla och allt blir som det blir. mycker trevligt. nu håller jag på att planera min egen födelsedagsfest, jag längtar!



RSS 2.0