Is it true, Is it over, did I throw it away?

Inga mer skolgrejer, allt är bort gjort. ingen mer svenska, psykologi, religion. det är slut. känns förvirrande och sinnessjukt. den där jävla matten hänger kvar, men just nu tänker jag bara tänka på att jag åker till Alanya ikväll. det omnågot känns helt sjukt, det är ikväll jag åker?! lämna regn och rusk för sol,bad och monsterdrinkar. wonderful!


I love my life on the contry side.

Jag älskar att vara hemma hos pappa i byn, här blir jag som ett litet barn. Jag går i mitten av vägen, ropar efter pappa var och varannan minut och går ständigt omkring med ett genuint leende. Jag blir sä lycklig av att vara här, det är en speciell atmosfär som infinner sig i luften. Det är helt enkelt världens bästa ställe! Under kvällen så har jag serverat mitt första sällskap, av vad jag hoppas inte var mitt sista, på det nya hotellet. Det gick helt ok och jag lärde mig massor. Dock var sällskapet ett gäng bittra damer som minst sagt skulle ha sitt kaffe på rätt sätt! I natt hoppas jag att det regnar, spöregnar hårt, för det låter så mysigt på taket då. Och man sover så gott. Pus-s.

Look at the moment and embrase it.

En dag med mina finisar Sandra och Rebecca skadar aldrig, det är mycket roligar att gå på stan med dem istället för att skriva en rapport. Skratt, sol häng, mer skratt och alla våra egenheter går före det mesta. Efter idag lägger jag även in världens skönaste kil-klack sko i skogarderoben och kan därför sova gott inatt, det känns tryggt. Den senaste tiden vet jag inte riktigt vad det är som hänt, jag har sett innebandy och ikväll fotboll, så mycket sport har jag aldrig sett i hela mitt liv, detta har dock inte varit helt frivilligt, det är Rebecca som släpat med mig. Jag vet inte om jag ska vara rädd eller se det som en merit! Nu ska jag nalla kudden och hålla tummarn och tår för att det blir soligt och varmt i morgon och resten av helgen. Puss.

why dream...

... when they dont come true

All the, small things

Igår när jag stod i prov hytten på mitt favorit ställe, h&m, såg jag den. Min lilla älskling bakom örat, hade nästan helt glömt bort att den fanns där. Och jag blev så lycklig. Samma känsla infan sig idag när jag igen, är på h&m och dem har ett exemplar av halsbandet jag gått och suktat efter hela veckan. Det är dem små sakerna som gör det. Min lycka finns redan, den behöver bara kryddas lite då och då, med sånna där små saker.

sjuk dag!

Måndagen är dagen i all ära, I hate mondays!
skola, träna, och snart film hos rebbe_g. Efter en sån där spring tur som man inte tror att den finns, för det går sjukt bra möts jag bara av elände, mackaronerna åker ut i diskkon när jag häller av vattnet, studentklänningen var misslyckad, och svenska plugget går värdelöst. var det måndag eller?!

RSS 2.0