Where were you when the phone rang

det var ett tag sen sist...
idag är det iaf fredag, och jag har jobbat min sista dag för den här gången på hotellet. vi har haft några underbara gäster från irland och skottland, dem har verkligen haft glimten i ögat och varit riktigt charmiga. därför gick jag med på att börja kl 03:30 idag och servera dem kaffe innan de åkte mot kallax. veckan har som sagt bjutit på några guldkorn men även en storm och ett låångt strömavbrott.   



på måndag börjar det nya äventyret, framtiden kommer bli spännande! 

med dansskorna på och läppglanset i högsta hugg!

äntligen lördag och jag väntar på mina härliga tjejer. ikväll vankas, vin skratt och ett glatt återseende med alla mina favvosar, varje gång vi ses känns det som år sen sist.
skåål!


har fått turkiet cravings idag efter att jag sett idas foton...
åh, längtar tillbaka.


Ladybug

Hittade just en nyckelpiga, dagen borde alltså bara blir bättre än den redan är! :)

what's in my heart

min systerdotter och busfröt evita, är det sötaste jag vet.


find, follow and live your dreams

helgen sprang förbi mig ganska så lungt, men det kändes skönt att inte behöva känna sig stressad för allt man skulle hinna med under sina lediga dagar. hade en mysig kräftskiva ute i björns med fina tjejor. ♥ 

idag har jag slagit på effektiviteten, har hunnit städa halva mitt röriga rum, har nu insett att jag har köpstop ett tag, inga mera saker eller kläder. jag har så jag klarar mig. det underbara med att städa är att man hittar saker, inte saker man tappat bort, utan saker som har gömt sig. i detta fall var det saker jag helt hade glömt bort, ett present kort på gina och en heldel pengar som jag fick när jag fyllde år, jihaa!




puss


it's about fear now.

sedan sist har det hänt lite saker.
- malin, maja och rebecca har fyllt år, grattis älskade ni ♥
- valvträskfestivalen har gått av stapeln, en kväll som jag sent kommer glöma. det finns en viss tändens till att hända helt oförglömligt sjuka underbara saker i skogen.

- har jobbat min för tillfället sista dag på hotellet.
- har blivit moster till en liten anakin.
- "flyttat" hem till lule igen.

och allt däremellan.

RSS 2.0