In this town of Halloween, I´m the one hiding under your bed.

det snö blandade regnet som infinner sig kommer om ett litet tag förvandlas till dimma. jag hoppas vi ses i den! ;)

- du er så mega lækker

jag har egentligen så mycket att göra men jag gör det inte. dumma mej.

she is dressed for something, something that is no good.

onsdag betyder skola, och spinning, fördelen med idag var att stan hade kvällsöppet. vilket jag tyckte passade mej perfekt! hittade en hel del fina saker som fick följa med mej hem. dagen har alltså varit givande och jag kan gå och lägga mej stolt! ;)



motivate me

förra helgen var jag med om en mördarspring pass. av någon dum anledning beslöt jag mig för att följa med min bror och Malin på deras löprunda, något jag snabbt fick ångra. hann inte längre än utan för huset när dom börjar använda konstiga begrepp, som jag senare får veta betyder intervaller... samtidigt berättar dom att dom själva spydde första gången dom körde detta. deras lugna tempo visar sig vara mitt vanliga och när intervallerna väl kickar igång, hänger jag med lite tappert 10 meter bakom. sedan beslutar jag mej att jag joggar nog bara rundan, jag är nog död av bara det. kan inta annat än konstatera att dom där två är sjukligt snabba, när jag kommer upp i deras klass då kan jag vara nöjd! dom gav mej däremot motivation för att köra stenhårt.


Hold me like a pillow and make me feel right

efter en dag med marknadsföringsprov som gick strålande, är riktigt nöjd över mej själv faktiskt. ska jag nu bege mej hem till världsmetropolen sörbyn, att ikväll få lägga sej i pappas mega sköna soffa ska bli så fruktansvärt skönt.  


vinterjacka, nej tack! bikini, ja tack!

idag när det var -2,2 grader och jag var tvungen att värma upp låset på cykelt längtade jag bort här ifrån. sol, värme, drinkar, vem skulle tacka nej till det?


give me that one chance,

jag måste plugga marknadsföring, men jag sitter bara och kollar på böckerna vad är problemet? förutom att det sjukt förbannat jävla tråkigt och jag fattar ingeting då. 
 

I guess im back.

det har inte slagit mej förenst nu att det var dålig timeing och att det tillsammans med mej själv är ganska bra på att förstöra för just mej själv. att jag däremot är jäkligt sugen på att märka mitt skin med en tatueringar har ganska så bra timeing. och när det väl sker tror jag inte jag säjer nått innan det är gjort för att skapa minsta kaos. hemliga planer pågår- ja. 

hur stavar man egentligen timeing? eller finns det ordet mest i mitt eget lillaord förråd kanske, oops.


i saved..

..only the best


2

"from the moment i meet you all theres years ago, not a day has gone bye I've not thought about you. and now that I'm with you again I'm in agony, the closer I get to you the worse it get's, the thought not being with you, I can't breathe. I'm hounded by the kiss you should never been given me, my heart is beating hoping, here not will be a scar. you are in my very soul, tormenting me, what can I do, I would do anything you ask. if you are suffering as much as i, please tell me."
- anakin skywalkers declaration of love to padmé.


1

Benny Rosenqvist skriver i sin bok Ljusfolket.
"för många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi inerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma.

Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dej. Är det skuld eller längtan som håller dej kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det. 
 
Och det är faktiskt inte medningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med. Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. man lär sej något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära sej av det."


RSS 2.0